Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında yakın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından güvenli olunmalıdır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi istanbul Yanggın kapısı fiyatları hasarı minimize değer.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin alt bekndaki yangın merdivenin mafevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Hatta geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet kârlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak yangın kapısı üzere yangın kapısı tasarlanan her yapı, yangın veya başka ivedili durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak ehliyetli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın ehil başüstüneğu vadi ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın bapları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page